Tehnologija

Maksimalan učinak,

Maksimalne mogućnosti

LipoLife 3G

Lipolife 3G pojednostavljuje kirurški proces dajući kompletno, all-in-one rešenje koje pokriva sve faze liposukcije, zatezanja kože i transfer masti.

To je prvo integrirano rješenje ove vrste, koje kombinira višestruke modalitete u kompaktnom, prijenosnom i uredno organiziranom sistemu.

Istovremena primjena lasera i sukcije pojednostavljuje proceduru i značajno smanjuje trajanje tretmana, toplinska energija i jedinstveno radijalno optičko vlakno omogućuju djelotvorno i homogeno zatezanje kože, a prikupljanje masti visoke vitalnosti omogućuje uspješnu i direktnu transfer masti.

Tiho djelovanje proizvoda LipoLife i dizajn za minimalno zauzimanje prostora daju vam fleksibilnost za izvođenje liposukcijskih procedura u izvanbolničkim klinikama pod lokalnom anestezijom, omogućavajući veću sigurnost procedure i privlačnost za pacijente

Kompaktan dizajn također smanjuje suvišne elemente u operacijskim salama, a to doprinosi pogodnijem radnom okruženju.

Lipolife 3G je treća generacija Alma Laser liposukcijske tehnologije koja pruža maksimalnu sigurnost i dokazanu kliničku uspješnost. Ova tehnologija postala je ključna usluga koju nude liječnici i klinike širom svijeta.

machine_how-it-work-3

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA

INFILTRACIJA I SUKCIJA

Vrlo tih i snažan respiracijski sistem sadrži tri pumpe za funkcioniranje velike snage: peristaltičku pumpu za infiltraciju tumescentnih anestetičkih mješavina i dvije respiracijske pumpe za sukciju masti.

SIMULTANA PRIMJENA LASERA I SUKCIJE

LipoLife 3G sadrži integriranu kanilu i optički interfejs koji omogućuje istovremenu upotrebu lasera i sukciju. Ovakav jedinstven interfejs omogućuje liječnicima da lakše prođu kroz tkivo i uklone ćelije masti brže i efikasnije. Pri primjeni laserske energije na tkivo, laser kauterizira krvne žile, maksimalno smanjuje krvarenje, oticanje i povrede tijela poput hematoma, edema i modrica, a također smanjuje postoperativne bolove.

Istovremena primjena lasera i sukcije osigurava proceduru koja se sastoji iz samo jednog koraka i značajno smanjuje količinu fizičke snage koja je potrebna za izvođenje liposukcijskih tretmana, posebno u područjima s vezivnim tkivom, poput ginekomastije. Ovaj mehanizam pojednostavljuje proceduru, smanjuje ukupno vrijeme tretmana, sprječava umor liječnika i postiže optimalne kliničke rezultate sa smanjenim vremenom oporavka pacijenta.

“Sljedeća generacija LipoLife sistema kompanije Alma predstavlja veliko otkriće za liposukcijski tretman u mojoj klinici.

Istovremena primjena lasera i sukcije značajno smanjuje vrijeme tretmana i fizički čini cijelu proceduru mnogo jednostavnijom.

Sistem je kompaktan, ali u isto vrijeme nudi svu opremu i dodatke koji su nam potrebni, štedeći prostor bez žrtvovanja pogodnosti

Dr. Alex Levenberg
Tel-Aviv Sourasky medicinski centar


OPTIMALNA VALNA DULJINA

LipoLife 3G koristi valnu duljinu od 1470 nm koja posebno cilja na vodu u mekom tkivu i ima višu stopu apsorpcije u vodi od svih drugih konkurentnih uređaja. Navedeno omogućuje optimalno uklanjanje masti uz minimalno oštećenje tkiva. Laserska energija se primjenjuje s malom gustoćom snage za maksimalnu sigurnost, a time se smanjuje rizik od opekotina.


PREDNOSTI ZATEZANJA KOŽE

Pored postizanja djelotvorne lipolize, termalna energija koju stvara diodni laser od 1470 nm skuplja postojeći kolagen i vlakna elastina i stimulira stvaranje kolagena za čvršću kožu zategnutijeg izgleda. Ovo je posebno važno za osjetljiva područja poput lica i vrata, kao i za dijelove s celulitom. U pravilu, LipolIfe cilja direktno na izvor celulita unutar osnovnog strukturnog tkiva. Laserska energija se usmjerava na područje ispod kože, odvajajući kožu od masnog tkiva, a pri tome efikasno razdvaja džepove celulita i restrukturira kožu dajući joj glatkiji izgled.

ANGELT™ EMITIRAJUĆE VLAKNO SIGURNO ZA KOŽU

Lipolife 3G koristi jedinstveno Angel™ radijalno vlakno integrirano u Mercedes kanili s perforiranim vrhom, koja emitira energiju kružno (360°). Radijalna primjena lasera predstavlja pristup male gustoće snage s mnogostrukim prednostima, uključujući smanjen rizik od opekotina, jednaku podjelu energije na prostor koji se liječi, brže uklanjanje ćelija masti i pokrivanje veće površine tkiva, a to doprinosi bržem izvođenju tretmana. Kružni obrazac emitiranja vlakna omogućuje sigurno, homogeno i efikasnije zatezanje kože tijekom procedure.


Kanila za zatezanje kože LipoTight

Pored prednosti zatezanja kože primjenom LipoLife procedure uz pomoć lasera, LipoLife 3G također nudi namjensku kanilu za zatezanje s ravnim višenamjenskim laserskim vlaknom, koje je posebno dizajnirano za zatezanje kože lica i vrata. Laserska energija se primjenjuje direktno ispod kože, a iznad hipoderma, za liječenje područja gdje se javlja opuštenost kože, poput nazolabijalnih bora, podbratka i vrata. Kanila za zatezanje kože se također može koristiti za dotjerivanje nakon zatezanja kože lice, uključujući ispravljanje asimetrije ili opuštene kože.

Transfer masti na licu mjesta s visokom održivošću masti

Autologni prijenos masti za oblikovanje mekog tkiva sve je popularniji posljednjih godina. Direktna dostupnost masti pacijenta, njena prirodna integracija u tretirajuće tkivo i stalan potencijal za korekcije čine njenu primjenu vrlo instrumentalnom. LipoLife 3G postiže stopu vitalnosti masti koja je veća od 95%. Procedura je brza i pogodna s kompletnom opremom, a to vam omogućuje da lako povratite volumen tkiva pacijenta. S jedinstvenom LipoLife laserskom tehnologijom, ćelije masti prolaze kroz lizu do polu tekućeg stanja, stvarajući dvije odvojene faze: značajna adipozna faza s visoko održivim, malim homogenim ćelijama masti i zanemarivom krvnom fazom, bez uljne faze koja je prisutna kod mehaničke liposukcije. Očuvanje ćelija masti visoke vitalnosti u kombinaciji s mrežom za filtriranje omogućuje kvalitetnu transplantaciju masti i uspješno autologno ubrizgavanje masti, s dugoročnijim rezultatima.

 

 

 

 

LIPOSENSE™ KONTROLA TEMPERATURE

LipoLife 3G sadrži kanilu osjetljivu na temperaturu koja konstantno prati potkožne temperature tokom lipolize uz pomoć lasera, oblikovanja tijela i procedura na manjim područjima. Laserska energija se primjenjuje na tkivo dok se ne dostigne ciljna temperatura, a time se postiže precizan i ujednačen tretman. Senzor daje trenutne povratne informacije, dozvoljavajući sistemu da primjeni odgovarajući nivo laserske energije na tkivo, pri tome maksimiziraju sigurnost procedure, a intuitivni softver vam omogućuje da definirate maksimalni temperaturni limit za proceduru. Ukoliko potkožna temperatura prekorači limit, sistem će se automatski zaustaviti, sprečavajući termalno oštećenje tkiva. LiposenseTM kontrola temperature omogućuje vam da izvedete precizno oblikovanje tijela s većom efikasnošću i sigurnijim rezultatima.


PODRUČJA TRETMANA

Svi dijelovi tijela mogu se djelotvorno tretirati upotrebom proizvoda LipoLife 3G. Navedeno uključuje područja kojima se ne može lako pristupiti upotrebom konvencionalne liposukcije, poput brade, vrata, kao i većim područjima sa značajnim masnim naslagama. Osim toga, LipoLife 3G pojednostavljuje specijalizirane tretmane kao što je fibrozna ginekomastija.

“Lipolife 3G nam omogućuje da dođemo do održivih ćelija masti visoke kvalitete, brzo i jednostavno za direktnu transplantaciju. Njegova jednostavna integracija s liposukcijskim procedurama čini ga pogodnim i vrlo efikasnim rješenjem za ukupno oblikovanje tijela.”

Dr. Gerhard Sattler, Dermatolog
Rosenpark klinika, Darmstadt, Njemačka